CAFETARIA " GOOFY'S CORNER"

Recentebeoordeling


4 sterren uit 482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria " Goofy's Corner". Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 16:08 Een grote friet is echt groot, top
17 mei 2024 om 20:55 Bezorger had het verkeerde drankje geleverd. Door het lange wachten en erge honger dit zo gelaten. Na 15 min word ik gebeld: of hij het even op mag komen halen. Ik had er al van gedronken. Is het bijna op??? Was de reactie. Niet erg klantvriendelijk.
5 mei 2024 om 19:11 exact op tijd alles perfect. als je daar wil bestellen soe ruim van te voren dan is het altijd op de afgesproken tijd en warm
4 mei 2024 om 20:06 Goed
24 apr 2024 om 3:59 Patat was slap, halve bestelling miste
19 apr 2024 om 20:48 De bestelling was niet volledig. Maar je gaat ze ook niet bellen voor een snack wat je mist.
14 apr 2024 om 20:31 Goed
13 apr 2024 om 18:38 Smaakte allemaal prima, snel bezorgd en alles was goed warm!!
2 apr 2024 om 21:41 Smerige kroketten. Echt een ragoutbom. Frikandellen waren ook niet lekker. Jammer! Bezorging was overigens ruim op tijd!
2 apr 2024 om 20:15 Patat en kip was perfect Alleen de karbonade zat een bedorven smaak aan. Heb hem gelijk de kliko in gedaan. Mail gestuurd maar krijg geen reactie terug beetje jammer. Ik bestel ff niet meer daar
26 mrt 2024 om 20:41 Top, lekker gegeten.
23 mrt 2024 om 20:23 Bestelling kwam 15 min voor de tijd dat ik aangegeven had. Gelukkig was ik net thuis